Philips myLiving

Philips myLiving

Op zoek naar kwalitatieve én betaalbare binnenverlichting? Dan is de verlichting in het Philips myLiving assortiment precies wat je zoekt. In deze collectie vind je alles wat je nodig hebt voor het functioneel én sfeervol verlichten van je huis.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Philips myLiving

Op zoek naar kwalitatieve én betaalbare binnenverlichting? Dan is de verlichting in het Philips myLiving assortiment precies wat je zoekt. In deze collectie vind je alles wat je nodig hebt voor het functioneel én sfeervol verlichten van je huis. Van functionele plafondlampen, tot moderne hanglampen: je vindt het allemaal in de Philips myLiving collectie.

Philips myLiving spotlampen

De spotlampen uit de Philips myLiving collectie zijn al jarenlang razend populair. En dat is niet voor niets! De verschillende spotlampen hebben tijdloze designs waardoor deze goed in elke interieurstijl passen. Ook zijn de spots eenvoudig naar wens te richten waardoor het licht altijd op de juiste plek schijnt. Kortom: de Philips myLiving spotlampen zijn perfect voor het aanbrengen van sfeervolle accentverlichting in huis!

Philips myLiving inbouwspots

Met de Philips myLiving inbouwspots breng je in iedere ruimte in huis functionele verlichting aan. Deze inbouwspots hebben aansprekende design en zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Van rond tot vierkant, en van wit tot koper: in de collectie van Philips myLiving vind je altijd inbouwspots die helemaal aan jouw eisen voldoen.

Deel jouw foto & win!

Ook trots op jouw aankoop? Deel dan je foto met ons en maak kans op € 50,- shoptegoed.

Doe mee via Instagram met de #meerdanlicht, via Facebook of mail naar info@meerdanlicht.nl.