Philips myGarden

Philips myGarden

Op zoek naar buitenverlichting van hoogwaardige kwaliteit? Dan is de Philips myGarden verlichting precies wat je zoekt! In het uitgebreide assortiment vind je alles wat je nodig hebt voor het functioneel én sfeervol verlichten van je tuin of balkon.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Philips myGarden

Op zoek naar buitenverlichting van hoogwaardige kwaliteit? Dan is de Philips myGarden verlichting precies wat je zoekt! In het uitgebreide assortiment vind je alles wat je nodig hebt voor het functioneel én sfeervol verlichten van je tuin of balkon. Van wandlampen tot solar verlichting: je vindt het in de Philips myGarden collectie.

Philips myGarden wandlampen

Een wandlamp is onmisbaar in de (voor)tuin! Bij de voordeur zorgt een wandlamp voor een warm welkom, en in de tuin zorgt hij voor sfeervolle verlichting. De Philips myGarden wandlampen hebben tijdloze design en passen daardoor goed in vrijwel elke tuinstijl. Ga je voor een moderne wandlamp waar je een mooie filament lichtbron in kunt plaatsen? Of kies je voor een wandlamp met LED verlichting?

Kwalitatief én betaalbaar: Philips myGarden verlichting

Kortom: met de Philips myGarden buitenverlichting voorzie je de gehele (voor)tuin van sfeervolle verlichting. Kwalitatief, maar ook zeker betaalbaar. Gebruik vrolijke sokkels om het tuinpad uit te lichten, of plaats een mooie lantaarn bij het terras voor sfeervolle verlichting. Met de Philips myGarden verlichting geniet je extra lang van zwoele zomeravonden!

Philips myGarden buitenlamp met sensor

Ga voor een gerust en veilig gevoel met een Philips myGarden buitenlamp met bewegingssensor. Zodra de sensor beweging detecteert, gaat het licht vanzelf branden. Plaats bijvoorbeeld een wandlamp met sensor bij de voor- en achterdeur. Zo sta je zelf nooit meer in het donker naar je sleutels te zoeken, maar worden ongewenste gasten ook afgeschrikt. Handig!

Deel jouw foto & win!

Ook trots op jouw aankoop? Deel dan je foto met ons en maak kans op € 50,- shoptegoed.

Doe mee via Instagram met de #meerdanlicht, via Facebook of mail naar info@meerdanlicht.nl.