Kosipo spotlampen

Kosipo spotlampen

De Kosipo spotlampen van Philips zijn al jaren lang bestsellers. En dat is niet voor niets! Deze zwarte spotlampen hebben een elegant en simplistisch design waardoor ze goed in elke interieurstijl passen. De spots kunnen naar wens verstelt worden waardoor het licht altijd op de juiste plek schijnt. 

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Kosipo spotlampen

De Kosipo spotlampen van Philips zijn al jaren lang bestsellers. En dat is niet voor niets! Deze zwarte spotlampen hebben een elegant en simplistisch design waardoor ze goed in elke interieurstijl passen. De spots kunnen naar wens verstelt worden waardoor het licht altijd op de juiste plek schijnt. Ga je voor een Kosipo 1-lichts spotlamp om je favoriete woonaccessoires uit te lichten? Of voorzie een hele ruimte van functionele verlichting met een exemplaar met meerdere lichtpunten!

Kwalitatieve spotlampen

De Kosipo spotlampen zijn van hoogwaardige kwaliteit, zoals je van Philips gewend bent. De lampen zijn gemaakt van stevig metaal, afgewerkt in een matzwarte kleur. Omdat de spots naar wens te verstellen zijn, schijnt het licht altijd precies op de juiste plek.

Personaliseer jouw Kosipo spotlamp 

Bij de Philips Kosipo spotlampen worden geen lichtbronnen meegeleverd. Hierdoor is het mogelijk om zelf lichtbronnen te kiezen die qua lichtopbrengst en functionaliteiten helemaal aan jouw eisen voldoen. Wat dacht je van SceneSwitch lichtbronnen die dimbaar zijn met je bestaande lichtschakelaar? Of ga je voor Philips Hue GU10 lichtbronnen die je de keuze geven uit 16 miljoen lichtkleuren en 50.000 tinten wit licht? Deze slimme Philips Hue lichtbronnen zijn eenvoudig via je smartphone te bedienen en dim je altijd soepel zonder storingen. Zo tover je jouw Philips Kosipo spotlamp eenvoudig om in een slimme lamp!

Deel jouw foto & win!

Ook trots op jouw aankoop? Deel dan je foto met ons en maak kans op € 50,- shoptegoed.

Doe mee via Instagram met de #meerdanlicht, via Facebook of mail naar info@meerdanlicht.nl.