0item(s)

Je hebt geen producten in je winkelmandje.

Black Friday! Sale duurt nog

Product was successfully added to your shopping cart.

myGarden Solar

Tuinverlichting was nog nooit zo simpel

Solar

Werkt volledig op zonne-energie

Draadloos

Draadloze installatie

Automatisch

Automatische in- en uitschakeling

Lees meer

Vergeet het aanleggen van snoeren in je tuin voor je buitenverlichting. Philips introduceert de myGarden Solar serie verlichting voor buiten: makkelijk te installeren en werkt volledig op de energie van de zon!

Solar verlichting is in!

Smaken, stijlen en tuinen verschillen. Verlichting moet passen bij de stijl van een huis, interieur en exterieur. Daarom beschikt Philips over een grote diversiteit aan verlichting. Ook voor solar-lampen. Je vindt wandlampen met geïntegreerde zonnepalen, maar ook lantaarns. Waarom wij fan zijn van Solar verlichting? In de eerste plaats is de installatie verrassend snel en simpel. Solar verlichting werkt geheel draadloos. En natuurlijk profiteer je van lage kosten in gebruik. Verlichting op zonne-energie is energiezuinig. De technologie in de lamp zet de energie van de zon zo efficiënt mogelijk om in licht. Met energiebesparende functies zoals een aan-uit schakelaar en een bewegingssensor is de hoeveelheid licht in te regelen, zodat er altijd licht is daar waar nodig.

Heb je al elektriciteit aangelegd en ben je toe aan nieuwe verlichting?

Is de tuin al voorzien van elektra en ben je toe aan nieuwe verlichting? Of wil je een verlichting op een plaatsje waar geen zonlicht reikt, zoals onder een luifel of overkapping? Kies dan voor jouw favoriete moderne of industriële vintage stijl in het uitgebreide assortiment aan traditionele tuinverlichting.Van laag naar hoog sorteren

6 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

6 artikel(en)