0item(s)

Je hebt geen producten in je winkelmandje.

Product was successfully added to your shopping cart.

Back to sustainabilityPrachtige verlichting van duurzame materialen.

Hanglampen van kurk, wandlampen van bamboe, tafellampen van vulkanisch steen, lampenkappen van linnen en nog veel meer... Autobanden, kranten en glas worden gerecycled en meegenomen in deze geweldige creaties van licht. Good&Mojo belast bestaande natuur zo min mogelijk en werkt alleen met pure materialen. Dit maakt elke lamp uniek! En daarmee de perfecte blikvanger voor in jouw interieur. Of je nu in een Tiny House woont of in een Penthouse.

De Good&Mojo collectie is vernoemd naar hoge bergen of lange rivieren. Ga jij voor de Mont Blanc, de Kilimanjaro of de Himalaya?

Extra bijzonder vinden wij de handgemaakte hanglampen van bamboe, de handgemaakte hanglampen van gras en de handgemaakte hanglampen van jute. En wat denk je van het ingenieuze vlechtwerk van de Madagaskar en Sagano lampen?

Buy light | Give light!

Een deel van de opbrengsten wordt gedoneerd aan de WakaWaka Foundation. In de afgelopen jaren zijn meer dan 3000 families geholpen aan elektriciteit. Eind 2020 willen we dat dit aantal verdubbeld is. Doe je mee?
Van laag naar hoog sorteren

Artikelen 1 tot 32 van 182 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van laag naar hoog sorteren

Artikelen 1 tot 32 van 182 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5