AduroSmart ERIA

AduroSmart ERIA

AduroSmart ontwikkelt en produceert slimme producten met een efficiënt en duurzaam resultaat. De Smart Home producten van AduroSmart zijn een totaalpakket voor je hele huis, betrouwbaar en kwalitatief goede producten. Mocht je al (ZigBee) Smart Home producten in huis hebben, dan is dit gemakkelijk te combineren met AduroSmart!

Voorgestelde filters
Filteren

1 - 24 van 33

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

AduroSmart Eria

AduroSmart ontwikkelt en produceert slimme ZigBee producten met een efficiënt en duurzaam resultaat. De Smart Home producten van AduroSmart zijn een totaalpakket voor je hele huis, betrouwbaar en kwalitatief goede producten. Je kunt starten met een starterspakket met AduroSmart Hub en dit verder uitbreiden met de andere Smart Home producten van het merk. Het mooiste aan AduroSmart is echter dat het samen werkt met andere Smart Home merken zoals Philips Hue en IKEA TRÅDFRI. Mocht je dus al Smart Home producten in huis hebben dan is dit gemakkelijk te combineren!

Waar is AduroSmart compatible mee?

“Hey Google, zet de lampen aan!”  - AduroSmart is compatible met verschillende besturingssystemen/merken zoals: Google Home, Amazon Echo, Apple Homekit en Samsung SmartThings.

Superhandig natuurlijk, maar je denkt nu vast “Dit kunnen andere Smart Home merken toch ook?”. Dat klopt, er is alleen één groot verschil. Je kunt andere Smart Home merken namelijk ook aansluiten op AduroSmart. Dus heb jij al slimme lampen, een slimme thermostaat, slimme rolgordijnen of andere slimme apparaten van verschillende Smart Home merken? Dan sluit je dit gemakkelijk aan op jouw AduroSmart Hub en verschijnt alles in één app!

Je kunt in huis allerlei slimme apparaten toevoegen aan AduroSmart, zolang ze werken met ZigBee. Dit zijn onder andere: Philips, Philips Hue, IKEA TRÅDFRI, Samsung, Bosch en Miele.

Alles in 1 Smart Home app

Het idee achter AduroSmart: Eria is dus een complete maar ook compacte ervaring op het gebied van een Smart Home. Naast slimme lampen ook een slimme verwarming, huisbewaking en apparaten. Verschillende types en merken allemaal onderbrengen in één app. In diezelfde gratis app kun je ook groepen en lichtscenes maken. Zo zet je bijvoorbeeld in één keer de groep ‘woonkamer’ aan of uit. Bij AduroSmart staat gebruikersgemak centraal, zo kun je alles ook van een afstand monitoren en onderweg naar huis alvast je lampen aanzetten zodat je gezellig thuiskomt. Een ander voordeel is dat je kunt instellen dat je verlichting om 16:00 uur alvast gedimd aangaan en om 18:00 uur automatisch feller gaan schijnen naar mate het donkerder wordt buiten.

Slimme verlichting van AduroSmart

Verschillende lichteffecten voor verschillende situaties, je favoriete lichtscenes voor speciale momenten opslaan, 50 duizend tinten wit en tot wel 16 miljoen verschillende kleuren. Met de slimme verlichting van AduroSmart kan het allemaal!

  • Feestmodus: Tijd voor een feestje? Combineer gezellig gekleurde lampen met elkaar en laat deze wisselen op de maat van de muziek.
  • Vakantiemodus: Beleef het vakantiegevoel met feestelijke kleuren of zorg voor een toevoeging op je feestdagen decoratie.
    Moviemodus: verlicht de achtergrond van je tv terwijl je naar de film kijkt voor een dynamische ervaring.
  • Gaming modus: Voeg stijl toe aan je gameopstelling met bureauverlichting en automatiseringsfuncties.

Naast al deze handige modus om tussen te schakelen is het ook mogelijk om een start-stop timer in te stellen. Zo laat je inbrekers geloven dat je thuis bent terwijl je lekker op vakantie bent.

Met de slimme stroommeetstekker bedien je lampen via de app op je smarthome of via spraakbesturing met Google Home, Amazon Alexa en meer. Deze stekker meet en analyseert tegelijkertijd het stroomverbruik. Superhandig want zo heb je direct inzicht in je stroomverbruikskosten.

Beveiliging en bewaking van je huis

Voel je veiliger in je eigen huis en bewaak je eigendommen terwijl je op reis bent.

Met de bewegingssensor en contactsensor ontvang je meldingen wanneer iemand jouw huis binnenkomt of wanneer je bent vergeten een deur of raam te sluiten. De draadloze rookmelder laat niet alleen iedereen in huis weten dat er brand is maar geeft ook 24/7 per dag meldingen op je smartphone wanneer je op reis bent. Zo ben je altijd op de hoogte van noodsituaties in huis. De rookmelder is te koppelen aan de slimme sirene, deze heeft een volume 95 dB en knippert ook met rood licht. Daarnaast gaat de sirene niet alleen af wanneer er rook is maar ook bij inbraak, en overstroming. 

Slimme stekkers en woning automatisering

Wist je dat je reguliere apparaten slim kunt maken met slimme stekkers?

Met de slimme aan/uit stekker kun je op afstand je ventilator, koffiemachine of strijkijzer aan en uit zetten. Ben je vergeten of je de stijltang hebt uitgezet? Dan klik je in de app de slimme stekker uit en weet je zeker dat de stijltang geen stroom meer krijgt. Ook kun je hiermee timers op je telefoon instellen zodat je wakker wordt met de lichten aan.

Heb je een reguliere lamp maar een dimbare lichtbron? Dan kan je deze via je smartphone of spraakbesturing bedienen door een slimme dimbare stekker toe te voegen. Naast dimmen kun je de lamp ook helemaal aan of uit zetten en automatische timers toevoegen.

Bespaar energie met de slimme stroommeet stekker. De stekker meet en analyseert tegelijkertijd het stroomverbruik, hierdoor krijg je inzicht in je stroomverbruikskosten en zie je direct waar je op zou kunnen besparen. Ook met deze stekker is het mogelijk om de lamp op afstand aan en uit te zetten via de app op je smartphone of door middel van spraakbesturing.

Vergeten het licht uit te doen? De AduroSmart bewegingssensor zal automatisch je lampen uitschakelen wanneer er geen beweging wordt gedetecteerd en zet de lampen weer aan zodra je de kamer binnenloopt.

Brighten up your life met AduroSmart!

Deel jouw foto & win!

Ook trots op jouw aankoop? Deel dan je foto met ons en maak kans op € 50,- shoptegoed.

Doe mee via Instagram met de #meerdanlicht, via Facebook of mail naar info@meerdanlicht.nl.