Gratis verzending vanaf €40,- en 14 dagen bedenktijd!

Voorheen heetten wij Lampenier Bergen op Zoom, voordat wij in 2009 onze winkelnaam hebben veranderd in Lampen, meer dan licht. Destijds is de moederorganisatie van Lampenier failliet verklaard. Wij hebben er voor gekozen om de naam lampenier geheel vaarwel te zeggen en onder onze eigen naam Lampen, www.meerdanlicht.nl verder te gaan!

 

Logo van lampenwinkel lampen, meer dan licht
 

Het grote voordeel voor U, maar ook voor ons, is dat we nog steeds diezelfde lampen verkopen als Lampenier maar waarschijnlijk vindt u ze bij Lampen, meer dan licht goedkoper. Wij bieden u diezelfde kwaliteits verlichting als lampenier. Maar dan voor nog voordeligere prijzen! Gegarandeerd goedkopere verlichting en altijd gratis thuis bezorgd. De lampen en verlichting van Lampen, meer dan licht komen van exact dezelfde leveranciers. Wij hopen u een nog betere service te geven bij de keuze van uw lamp en aanverwante verlichting artikelen.

Daarnaast bezorgen wij uw lampen, verlichting altijd gratis thuis, of geven u € 5,- extra korting op uw lamp bij ophalen in onze winkel te Bergen op Zoom. Dezelfde lamp van de lampenier, maar dan voor veel minder.

U kunt de lamp niet vinden welke u zocht bij lampenier? Mail ons op:

info@meerdanlicht.nl en ontvang altijd een interessante aanbeiding!

vooraanzicht van de lampen winkel te bergen op zoom

 

 

 

 

ONZE BEOORDELINGEN
 
Like Meerdanlicht en ontvang als eerste bericht over de nieuwste producten en aanbiedingen!

 

 

PREMIUM DEALER VAN o.a:

WEBSHOP KEURMERKEN