Gratis verzending vanaf €40,- en 14 dagen bedenktijd!

De Philips Living Whites zijn de energie zuinige en dimbare spaarlampen op afstandsbediening! LivingWhites is gloednieuw en uniek. Er zijn 4 verschilllende items beschikbaar, te weten de Living Whites spaarlampen in 15W en 20W, een contactdoos en een Startersset met daarin een afstandsbediening en 2 spaarlampen van 20W.

Philips Living Whites: Laagste Prijs en Direct Uit Voorraad Leverbaar!!

LivingWhites Spaarlamp Spiraal

Living Whites Spiraallamp afbeelding

De spaarlampen uit de Living Whites serie zijn er in 15W en 20W. De spaarlampen zijn dimbaar, waardoor je gemakkelijk een lamp aanpast aan de door jou gewenste sterkte. Hieronder een overzichtje:

Living Whites 15W Spaarlamp Spiraal, vergelijkbaar met een 68W gloeilamp (wanneer de lamp maximaal staat). De spaarlamp geeft 870 lumen. en heeft als kleur 2700K oftwel WarmWit.

Living Whites 20W Spaarlamp Spiraal, vergelijkbaar met een 88W gloeilamp (wanneer de lamp maximaal staat). De spaarlamp geeft 1200 lumen. en heeft als kleur 2700K oftwel WarmWit.

LivingWhites Contactdoos Helaas niet meer leverbaar!

Living Whites contactdoos afbeelding

De contactdoos uit de LivingWhites maakt van je oude lamp zo een dimbare lamp. (Let wel, dit geldt alleen met conventioneel dimbare lampen, zoals de meeste gloeilampen). Steek de stekker van uw lamp in de contactdoos en middels de afstandsbediening is de sterkte super eenvoudig in te stellen. Het maximaal in te stellen wattage bedraagt 300W.

LivingWhites Afstandsbediening met Smartlink

Living Whites startersset afbeelding

De LivingWhites artikelen zijn allen uitgevoerd met Smartlink, de technologie van Philips om verlichting middels 1 afstandsbediening te koppelen. Dit betekend dat de Philips Livingcolors uit de nieuwste tweede generatie mét Smartlink ook te bedienen zijn met dezelfde afstandsbediening! Super slim, maar bovenal superhandig dus!

 

 

ONZE BEOORDELINGEN
 
Like Meerdanlicht en ontvang als eerste bericht over de nieuwste producten en aanbiedingen!

 

 

PREMIUM DEALER VAN o.a:

WEBSHOP KEURMERKEN