Slimme verlichting

Slimme verlichting

Met slimme lichtbronnen geniet je zowel in als rondom huis van sfeervolle én slimme verlichting. Wat maakt een slimme lichtbron zo slim? Slimme lichtbronnen kunnen via een app op je smartphone of tablet bedient worden. Met één druk op de knop schakel je het licht in of uit, dim je het licht altijd soepel (dus zonder externe dimmer!) en wissel je gemakkelijk tussen de verschillende lichtkleuren- of temperaturen. Dit is niet alleen energiezuinig, maar zorgt er ook voor dat je eenvoudig op ieder moment de juiste sfeer creëert!

Smart lichtbronnen van Philips Hue
Een van de bekendste merken in de smart home wereld is Philips Hue. De slimme Philips Hue lichtbronnen beschikken over hoogwaardige LED verlichting in drie soorten: White (warm wit licht), White Ambiance (50.000 tinten witlicht) en White and Color Ambiance (50.000 tinten witlicht en 16 miljoen lichtkleuren). De lichtbronnen zijn voorzien van nieuwste Bluetooth technologie en zijn daardoor altijd direct via je smartphone te bedienen. Het enige wat je nodig hebt voor de basisbediening is een Philips Hue lichtbron en een smartphone of tablet!

Wil je jouw Philips Hue lampen onderdeel maken van jouw smart home systeem en genieten van nog veel meer handige functionaliteiten? Koppel jouw lampen dan een Bridge. Hierdoor worden een hoop extra functies ontgrendelt en ervaar je nog meer gebruiksgemak en comfort.

Smart lichtbronnen van WiZ
Relatief nieuw in de markt zijn de slimme WiZ lichtbronnen. Ook deze lichtbronnen zijn via een app te bedienen en werken op jouw eigen Wifi-netwerk. De Wiz lichtbronnen zijn eenvoudig te installeren. Al de slimme functionaliteiten van de WiZ lichtbronnen zijn direct volledig te gebruiken, je hebt hier geen schakelmateriaal voor nodig! Tip: bekijk ook eens de slimme filament lichtbronnen van WiZ. Deze lichtbronnen zien er schitterend uit dankzij het retro design. 

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Deel jouw foto & win!

Ook trots op jouw aankoop? Deel dan je foto met ons en maak kans op € 50,- shoptegoed.

Doe mee via Instagram met de #meerdanlicht, via Facebook of mail naar info@meerdanlicht.nl.