It's about RoMi

It's about RoMi: Urban verlichting geinspireerd door wereldsteden

It's About RoMi is een Nederlands merk, gevestigd in het mooie Amsterdam. Het is niet voor niets dat dit jonge bedrijf gevestigd is in een wereldstad. Hier haalt het merk namelijk hun inspiratie vandaan voor al hun ontwerpen. Alle lampenseries zijn gebaseerd op grote steden over de hele wereld. Denk hierbij aan Brussel, Marseille, Madrid, Porto en Chicago. In de collectie van It's About RoMi vind je altijd een stad, of lamp welke bij je past! 

Binnenverlichting


It's about RoMi verlichting

It's About RoMi, een eigentijds merk met een eigentijdse naam. Romi staat namelijk voor 'Realistic Open Minded Individuals'. Dit vertaald zich door naar het hele merk en alle ontwerpen. Elke wereldse stad heeft een bepaalde sfeer en roept een bepaald gevoel op. Deze sfeer zet het ontwerpteam van It's About RoMi om in een nieuwe serie. Het doorvertalen van een gevoel naar een product leid tot onder andere populaire series Carrara, Brussels, Porto en Salamanca. Elke serie bestaat uit verschillende soorten lampen, er is dus altijd een hanglamp, tafellamp of wandlamp waarmee je jouw interieur omtovert tot een weerspiegeling van een stad. Daarnaast werkt RoMi op een duurzame wijze. Voor iedere verkochte lamp wordt een boom geplant. Wij steunen dit initiatief bij Meerdanlicht.nl en planten, voor elke via ons verkochte lamp, nog een extra boom.


Volg jij ons al?

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste trends, acties én om inspiratie op te doen voor jouw interieur.