Gratis verzending vanaf €40,- en 14 dagen bedenktijd!

Wat is innr?

 

Ontdek hoe innr jouw huis kan verlichten!

 

innr verandert jouw licht beleving, want goede verlichting gaat niet alleen over lampen! innr is hoge kwaliteits LED verlichting, die draadloos werkt via de app van je smartphone en tablet of direct via de innr Remote.

 

De allernieuwste innovatie in persoonlijke verlichting is nu beschikbaar voor jou. En moeilijk is het zeker niet. Het innridee is simpel: een persoonlijk lichtplan voor jouw huis, met hoge kwaliteits led lampen om dit te realiseren. Volg het 3 stappen plan voor de perfecte verlichting in je huis:

1) ontvang je persoonlijke lichtplan

 

2) bestel de innr lampen

 

3) en beleef!!

 

 

Lampen

Zoek resultaat van "Wat is innr?" binnen Lampen

innr Bridge BG-100
Gateway, verbonden aan je router, voor draadloze connectie met alle lichten innr is een lichtconcept voor een op-maat lichtplan. Gebruik de innr app om snel en gemakkelijk een lichtsetting of lichtsfeer te schakelen. Uiteraard is het ook mogelijk om individuele lichtbronnen of spots te schakelen en dimmen. Gebruik de app om na te gaan waar u welke lichtaccenten nodig zou hebben en schaf ze voordelig aan! innris een flexibel concept, makkeijk te installeren, minimalistisch design en energie zuinig en gemakkelijk te bedienen met bijvoorbeeld smartphone app of afstandsbediening.
€ 99,95€ 99,95
- Gratis thuisbezorgd
-Betaal met iDEAL
slechts € 97,45
innr vaste spot smalle bundel DL-100-N
LED downlight met smalle lichtbundel innris een lichtconcept voor een op-maat lichtplan. Gebruik deinnr app om snel en gemakkelijk een lichtsetting of lichtsfeer te schakelen. Uiteraard is het ook mogelijk om individuele lichtbronnen of spots te schakelen en dimmen. Gebruik de app om na te gaan waar u welke lichtaccenten nodig zou hebben en schaf ze voordelig aan! innris een flexibel concept, makkeijk te installeren, minimalistisch design en energie zuinig en gemakkelijk te bedienen met bijvoorbeeld smartphone app of afstandsbediening.
€ 42,95€ 42,95
-Betaal met iDEAL
slechts € 41,88
innr StarterKit E27 Lichtbronnen LED SK-RB-140
Starter kit met 3 (E27) LED-peertjes en een bridge innr is een lichtconcept voor een op-maat lichtplan. Gebruik de innr app om snel en gemakkelijk een lichtsetting of lichtsfeer te schakelen. Uiteraard is het ook mogelijk om individuele lichtbronnen of spots te schakelen en dimmen. Gebruik de app om na te gaan waar u welke lichtaccenten nodig zou hebben en schaf ze voordelig aan! innris een flexibel concept, makkeijk te installeren, minimalistisch design en energie zuinig en gemakkelijk te bedienen met bijvoorbeeld smartphone app of afstandsbediening.
€ 169,00€ 129,00
- Gratis thuisbezorgd
-Betaal met iDEAL
slechts € 125,77
innr losse spot flexibel Wijde bundel SL-100-W
Krachtige LED spot met wijde lichtbundel, flexibel instelbaar innris een lichtconcept voor een op-maat lichtplan. Gebruik deinnr app om snel en gemakkelijk een lichtsetting of lichtsfeer te schakelen. Uiteraard is het ook mogelijk om individuele lichtbronnen of spots te schakelen en dimmen. Gebruik de app om na te gaan waar u welke lichtaccenten nodig zou hebben en schaf ze voordelig aan! innris een flexibel concept, makkeijk te installeren, minimalistisch design en energie zuinig en gemakkelijk te bedienen met bijvoorbeeld smartphone app of afstandsbediening.
€ 49,95€ 49,95
-Betaal met iDEAL
slechts € 48,70
innr StarterKit LED Spots  SK-SL-100-M
Starter kit met 3 flexibele LED-spots (met medium lichtbundel), 100cm track, power en een bridge innr is een lichtconcept voor een op-maat lichtplan. Gebruik de innr app om snel en gemakkelijk een lichtsetting of lichtsfeer te schakelen. Uiteraard is het ook mogelijk om individuele lichtbronnen of spots te schakelen en dimmen. Gebruik de app om na te gaan waar u welke lichtaccenten nodig zou hebben en schaf ze voordelig aan! innris een flexibel concept, makkeijk te installeren, minimalistisch design en energie zuinig en gemakkelijk te bedienen met bijvoorbeeld smartphone app of afstandsbediening.
€ 279,00€ 249,00
- Gratis thuisbezorgd
-Betaal met iDEAL
slechts € 242,77
innr vaste spot wijde bundel DL-100-W
LED downlight met wijde lichtbundel innris een lichtconcept voor een op-maat lichtplan. Gebruik deinnr app om snel en gemakkelijk een lichtsetting of lichtsfeer te schakelen. Uiteraard is het ook mogelijk om individuele lichtbronnen of spots te schakelen en dimmen. Gebruik de app om na te gaan waar u welke lichtaccenten nodig zou hebben en schaf ze voordelig aan! innris een flexibel concept, makkeijk te installeren, minimalistisch design en energie zuinig en gemakkelijk te bedienen met bijvoorbeeld smartphone app of afstandsbediening.
€ 42,95€ 42,95
-Betaal met iDEAL
slechts € 41,88
innr losse E27 Lichtbron LED RB-140
(E27) LED-peertjes voor bestaande armaturen. krachtig en warm wit licht innris een lichtconcept voor een op-maat lichtplan. Gebruik deinnr app om snel en gemakkelijk een lichtsetting of lichtsfeer te schakelen. Uiteraard is het ook mogelijk om individuele lichtbronnen of spots te schakelen en dimmen. Gebruik de app om na te gaan waar u welke lichtaccenten nodig zou hebben en schaf ze voordelig aan! innris een flexibel concept, makkeijk te installeren, minimalistisch design en energie zuinig en gemakkelijk te bedienen met bijvoorbeeld smartphone app of afstandsbediening.
€ 29,95€ 29,95
-Betaal met iDEAL
slechts € 29,20
innr Voeding POWER PS-200
24V netvoedingsadapter voor de (spot) tracksinnr is een lichtconcept voor een op-maat lichtplan. Gebruik deinnr app om snel en gemakkelijk een lichtsetting of lichtsfeer te schakelen. Uiteraard is het ook mogelijk om individuele lichtbronnen of spots te schakelen en dimmen. Gebruik de app om na te gaan waar u welke lichtaccenten nodig zou hebben en schaf ze voordelig aan! innris een flexibel concept, makkeijk te installeren, minimalistisch design en energie zuinig en gemakkelijk te bedienen met bijvoorbeeld smartphone app of afstandsbediening.
€ 29,95€ 29,95
-Betaal met iDEAL
slechts € 29,20
innr StarterKit LED Strips SK-ST-100
Starter kit met een set van 10 LED-lichtstrips en een bridge innr is een lichtconcept voor een op-maat lichtplan. Gebruik de innr app om snel en gemakkelijk een lichtsetting of lichtsfeer te schakelen. Uiteraard is het ook mogelijk om individuele lichtbronnen of spots te schakelen en dimmen. Gebruik de app om na te gaan waar u welke lichtaccenten nodig zou hebben en schaf ze voordelig aan! innris een flexibel concept, makkeijk te installeren, minimalistisch design en energie zuinig en gemakkelijk te bedienen met bijvoorbeeld smartphone app of afstandsbediening.
€ 189,00€ 149,00
- Gratis thuisbezorgd
-Betaal met iDEAL
slechts € 145,27
innr Afstandsbediening REMOTE RC-100
Afstandsbediening om alle lichten te bedienen. Te gebruiken naast je smartphone. innr is een lichtconcept voor een op-maat lichtplan. Gebruik de innr app om snel en gemakkelijk een lichtsetting of lichtsfeer te schakelen. Uiteraard is het ook mogelijk om individuele lichtbronnen of spots te schakelen en dimmen. Gebruik de app om na te gaan waar u welke lichtaccenten nodig zou hebben en schaf ze voordelig aan! innris een flexibel concept, makkeijk te installeren, minimalistisch design en energie zuinig en gemakkelijk te bedienen met bijvoorbeeld smartphone app of afstandsbediening.
€ 19,95€ 19,95
-Betaal met iDEAL
slechts € 19,45
innr losse LED strip  ST-100
2,5m LED-lichtstrips met anti-glare behuizing innr is een lichtconcept voor een op-maat lichtplan. Gebruik de innr app om snel en gemakkelijk een lichtsetting of lichtsfeer te schakelen. Uiteraard is het ook mogelijk om individuele lichtbronnen of spots te schakelen en dimmen. Gebruik de app om na te gaan waar u welke lichtaccenten nodig zou hebben en schaf ze voordelig aan! innris een flexibel concept, makkeijk te installeren, minimalistisch design en energie zuinig en gemakkelijk te bedienen met bijvoorbeeld smartphone app of afstandsbediening.
€ 99,95€ 99,95
- Gratis thuisbezorgd
-Betaal met iDEAL
slechts € 97,45
innr Losse spot flexibel smalle bundel SL-100-N
Krachtige LED-spot met smalle lichtbundel, flexibel instelbaar innr is een lichtconcept voor een op-maat lichtplan. Gebruik de innr app om snel en gemakkelijk een lichtsetting of lichtsfeer te schakelen. Uiteraard is het ook mogelijk om individuele lichtbronnen of spots te schakelen en dimmen. Gebruik de app om na te gaan waar u welke lichtaccenten nodig zou hebben en schaf ze voordelig aan! innris een flexibel concept, makkeijk te installeren, minimalistisch design en energie zuinig en gemakkelijk te bedienen met bijvoorbeeld smartphone app of afstandsbediening.
€ 49,95€ 49,95
-Betaal met iDEAL
slechts € 48,70
innr losse track voor spots PT-100
100 cm track voor spots innr is een lichtconcept voor een op-maat lichtplan. Gebruik de innr app om snel en gemakkelijk een lichtsetting of lichtsfeer te schakelen. Uiteraard is het ook mogelijk om individuele lichtbronnen of spots te schakelen en dimmen. Gebruik de app om na te gaan waar u welke lichtaccenten nodig zou hebben en schaf ze voordelig aan! innris een flexibel concept, makkeijk te installeren, minimalistisch design en energie zuinig en gemakkelijk te bedienen met bijvoorbeeld smartphone app of afstandsbediening.
€ 29,95€ 29,95
-Betaal met iDEAL
slechts € 29,20
innr losse spot flexibel medium bundel SL-100-M
Krachtige LED spot met medium lichtbundel, flexibel instelbaar innr is een lichtconcept voor een op-maat lichtplan. Gebruik de innr app om snel en gemakkelijk een lichtsetting of lichtsfeer te schakelen. Uiteraard is het ook mogelijk om individuele lichtbronnen of spots te schakelen en dimmen. Gebruik de app om na te gaan waar u welke lichtaccenten nodig zou hebben en schaf ze voordelig aan! innris een flexibel concept, makkeijk te installeren, minimalistisch design en energie zuinig en gemakkelijk te bedienen met bijvoorbeeld smartphone app of afstandsbediening.
€ 49,95€ 49,95
-Betaal met iDEAL
slechts € 48,70
ONZE BEOORDELINGEN
 
Like Meerdanlicht en ontvang als eerste bericht over de nieuwste producten en aanbiedingen!

 

 

PREMIUM DEALER VAN o.a:

WEBSHOP KEURMERKEN