Influencers, bloggers en vloggers gezocht!

Heb jij een Instagram account, Facebook pagina of ander social media kanaal waarmee je (redelijk) veel mensen bereikt? En ben je dol op het delen van jouw interieur? Dan mag een lamp van Meerdanlicht.nl natuurlijk niet ontbreken op je tijdlijn.

Lampen zijn de eyecatchers van je interieur en maken het plaatje helemaal af! Dit willen wij graag aan onze klanten laten zien, en daar kun jij ons bij helpen. Wij zijn namelijk op zoek naar enthousiaste influencers, bloggers en vloggers die mooie content kunnen maken van onze lampen.

Je bent helemaal vrij op welke manier je content voor ons creëert. Dit mag in de vorm van een video, review, blog, Instagram post, reel of een reeks sfeerfoto’s. Het is uiteraard ook mogelijk om acties op te zetten. Wij zijn benieuwd naar jouw ideeën.

Laat ons weten in welke lamp jij interesse hebt en welke content je voor ons wilt maken. Stuur een mail naar marketing@depa-lux.com en vergeet niet om de kanalen te vermelden waar je actief bent.

We kijken ernaar uit om iets van je te horen!

Beschikbare producten

Momenteel hebben we de volgende lampen beschikbaar voor een samenwerking. Zit er niets voor je tussen maar wil je toch graag een samenwerking? Stuur ons een mail met je gewenste item en we kijken wat we voor je kunnen betekenen. 

We kijken ernaar uit om iets van je te horen!

Brilliant serie: Woodball

Brilliant serie: Chaumont

Brilliant serie: Tyas


Ook populair:

Volg jij ons al?

Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de laatste trends, acties én om inspiratie op te doen voor jouw interieur.