Verzending

Betaal ik verzendkosten?

Bestellingen worden in Nederland altijd gratis thuisbezorgd.
Voor de landen hieronder worden andere verzendkosten berekend.

Locatie Tot € 75 Boven € 75
België € 5,95 Gratis
Locatie Tot € 500 Boven € 500
Rest van Europa € 14,95 € 14,95
Waar kan ik de status van mijn bestelling volgen?

Je kan de status van jouw bestelling opvragen via de orderstatuspagina. De verwachte levertijd wordt hier per product aangegeven. Binnen dit termijn verwachten we het product in ons magazijn te ontvangen én naar jou te verzenden. Mocht de levertijd verstreken zijn, neem dan contact met ons op.

Kan ik mijn bestelling volgen via een Track & Trace code?

Op het moment dat jouw bestelling door ons magazijn wordt verzonden ontvang je een mail ter bevestiging. In deze mail staat jouw Track & Trace code die je kan gebruiken om je bestelling te volgen.

Wat gebeurt er als ik producten bestel met verschillende levertijden?

Bestellingen worden pas verzonden wanneer deze compleet zijn. Dit betekent dat de langste levertijd geldt voor de gehele bestelling. Het is mogelijk om een deellevering aan te vragen door een e-mail te sturen naar info@meerdanlicht.nl onder vermelding van je ordernummer.

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Tijdens het bestelproces kun je ervoor kiezen om een bestelling af te halen bij ons magazijn. 

Ik heb voor 20:30 besteld, maar nog niets ontvangen.

Wanneer een product direct leverbaar is, wordt dit altijd vermeld op de betreffende productpagina en wordt de bestelling de volgende dag al thuis bezorgd. Bestellingen worden echter pas verzonden zodra deze compleet zijn, dit betekent dat de langst durende levertijd geldt voor de gehele bestelling.

Het is mogelijk om een deellevering aan te vragen door een e-mail te sturen naar info@meerdanlicht.nl onder vermelding van je ordernummer.

Kan ik mijn bestelling in het buitenland laten bezorgen?

Dat is mogelijk. Je kunt je bestelling in een groot deel van Europa laten bezorgen. De verzendkosten naar België bedragen € 5,99  en boven de € 50,- wordt het gratis geleverd. Voor de rest van Europa betaal je ongeacht de bestelwaarde € 6,99 verzendkosten. 


Heb je je antwoord niet kunnen vinden?

Waar gaat je vraag over?