Solar

Solar

Met solar lampen verlicht je jouw tuin mooi én op milieuvriendelijke wijze. Geen lastig installatiewerk en vervelende kabels: het installeren van een solar lamp is een fluitje van een cent! En het beste is: het gebruik van solar lampen is niet terug te zien op de elektriciteitsrekening, ze halen hun energie namelijk uit de zon.

De voordelen van solar verlichting in de tuin

Omdat solar lampen zichzelf opladen aan de zon verbruiken ze geen elektriciteit. Hierdoor kost het gebruik geen geld en hoeft er geen voedingskabel gebruikt te worden. Dit scheelt een hoop ingewikkeld installatiewerk. Ook handig: solar lampen gaan automatisch aan zodra het donker wordt, en ook weer uit wanneer het licht wordt. Hier heb je geen omkijken naar.

Een ander groot voordeel is dat solar verlichting (bijna) overal in de tuin geplaatst kan worden zoals op de plekken waar geen stroomvoorziening is. Tevens zorgt de flexibele positionering ervoor dat de lampen ook weer eenvoudig te verplaatsen zijn.

Verschillende soorten solar lampen

Er zijn veel verschillende soorten lampen die werken op zonne-energie. Van prikspots voor naast het tuinpad, tot wandlamp met bewegingssensor voor bij de voordeur. Of wat dacht je van een draagbare tafellamp die jouw terras voor sfeervolle verlichting voorziet? In het assortiment van Meerdanlicht.nl vind je veel solar lampen die jouw tuin mooi en milieuvriendelijk verlichten.

Winkelen per

3 Items

Oplopend sorteren
per pagina

Deel jouw foto & win!

Ook trots op jouw aankoop? Deel dan je foto met ons en maak kans op € 50,- shoptegoed.

Doe mee via Instagram met de #meerdanlicht, via Facebook of mail naar info@meerdanlicht.nl.