Dé trend van nu: Multipendels

Dé trend van nu: Multipendels

Het is de trend van nu: Multipendels. Perfect voor het sfeervol verlichten van je eettafel of als functionele verlichting boven je kookeiland, maar bovenal een sieraad in je interieur.

Wat is een multipendel?

Pendellamp, in de volksmond een hanglamp, is eigenlijk een lichtbron die aan een draad of een dunnen stang hangt. Dit soort pendellampen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en materialen. Een Multipendel bestaat meestal uit meerdere pendels samengevoegd tot een cluster.

Een Multipendel is perfect om kleine ruimtes mee te verlichten, of je neemt een lange plafondplaat met meerdere naast elkaar om een groter oppervlak te verlichten.

Glazen multipendels

Multipendels van glas zijn niet alleen mooi, maar ook zeer elegant en interessant om naar te kijken. Het gebruik van glazen pendels is zeer gemakkelijk aangezien ze vrijwel in elke interieurstijl toepasbaar zijn. De glazen pendels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, afmetingen en kleuren.

Metalen multipendels

Pendels vervaardigd uit metaal geven je interieur gelijk een stoer, doch sfeervol, gevoel. Door te combineren met kleuren en reliëf creëer je een speels lichtpatroon door de gehele kamer of kies je liever voor strak, dan zijn de buisarmaturen meer voor jou.

Stel je eigen mutlipendel samen

De Masterlight Quinto hanglamp is zelf eenvoudig samen te stellen. Maak je eigen eyecatcher door zelf de gewenste armatuur, glazen en lichtbronnen te kiezen.

De Quinto hanglamp wordt gemaakt van hoogwaardige materialen die uit Europa komen. De glazen worden met de mond geblazen. Een echte kwaliteitslamp dus. Waar wacht je nog op? Stel in drie stappen je eigen unieke Masterlight Quinto hanglamp samen.

  • Stap 1: Kies het armatuur of de plafondbalk
  • Stap 2: Kies & mix het glaswerk
  • Stap 3: Kies de bijpassende lichtbronnen
Stel hier zelf een multipendel hanglamp samen