5 redenen om voor solar verlichting te kiezen

5 redenen om voor solar verlichting te kiezen

Zodra de temperaturen stijgen en de dagen langer worden, is er niets fijner dan de avonden doorbrengen in je eigen sfeervolle tuin. Een fijne plek om te genieten van de laatste zonnestralen van de dag en nog lekker even na te praten met vrienden en familie. Zodra de zon onder is springen jouw tuinlampen vanzelf aan en hoef jij je geen zorgen te maken over de energierekening. Wat een heerlijke avond!

Solar verlichting

In een periode waarin alles als maar duurder wordt zijn we allemaal op zoek naar creatieve manieren om geld te besparen. Dat kan met solar verlichting! Geniet tot in de late uurtjes van een sfeervol verlichte tuin zonder je zorgen te hoeven maken over de energierekening. Overdag laden solar lampen zichzelf moeiteloos en snel op door zonlicht. Door de ingebouwde sensor gaan de lampen vanzelf aan wanneer het donker wordt en kun je hier urenlang van genieten.

Snel en simpel
Het installeren van solar buitenverlichting is snel en simpel. Daar zijn geen twee rechterhanden of kennis van elektra voor nodig. Het is een kwestie van de lamp uit de doos halen en de lamp is de grond zetten of aan de wand bevestigen. Het is slechts enkele minuten werk en iedereen kan het!

Onnodig, is het gebruik van kabels
Solar verlichting werkt geheel draadloos. Elektriciteit en bijbehorende elektriciteitskabels zijn dus overbodig. Dat betekent dat solar verlichting veilig, snel en eenvoudig te installeren is. Geen specialist zoeken, geen installatiewerk en geen extra benodigdheden. Ideaal wanneer je geen investering wilt doen in het aanleggen van elektriciteit of wanneer er moeilijk bereikbare delen in de tuin zijn. Laat de zon haar werk doen!

Lage kosten
Verlichting op zonne-energie is energiezuinig en goedkoper dan traditionele verlichting. De technologie in de lamp zet de energie van de zon zo efficiënt mogelijk om in licht. Met energiebesparende functies zoals een aan-uitschakelaar en een bewegingssensor is de hoeveelheid licht te regelen, zodat er altijd licht is daar waar en wanneer het gewenst is. Je betaald dus alleen de kosten voor de lamp.

Allerlei stijlen en modellen
Van klassiek tot modern, voor iedere stijl is passende solar verlichting verkrijgbaar. In onze collectie vind je wandlampen voor op de gevel of schutting. Prikspots om tuinpaden van functioneel licht te voorzien. Wil je graag je terras gezellig verlichten? Kies dan voor een solar tafellamp.

Bovendien zijn er verschillende solar lampen verkrijgbaar met een bewegingssensor. Handig wanneer je in het donker thuis komt, door de tuin loopt of bezoek verwacht!

Reuzegoed voor het milieu
Zonne-energie is groene energie en de meest toegankelijke en duurzame manier om energie op te wekken. Bij het verwerken van zonne-energie komen nauwelijks milieubelastende stoffen vrij in vergelijking met de broeikasgassen uit fossiele brandstoffen, zoals olie, steenkool of gas.

Kortom, SOLAR is all you need.