Philips Hue kooldraadlampen

Philips Hue kooldraadlampen

Vorige maand kon je al kennis maken met deel 1 van de allernieuwste Philips Hue Collectie. Nu is het tijd voor Vintage verlichting met Bluetooth-technologie. In één beweging sfeervolle herfstverlichting, in welk armatuur je ook wilt.

Warm wit licht in retro vorm

Whoop whoop! De eerste vintage bulb voorzien van slimme Hue technologie. De Hue kooldraadlampen zijn beschikbaar in 3 verschillende vormen (standaard, edison en globe), en hebben een kleur-temperatuur van 2100 Kelvin (warm wit licht).

Gemakkelijke installatie en snelle verbinding

Deze geweldige kooldraadlampen werken zowel mét als zónder Philips Hue Bridge. Dat is pas écht een slimme lamp! Heb je geen Bridge? Download dan de Philips Hue Bluetooth App en je kunt direct aan de slag!

Past in elke lamp met E27 fitting

Heb je een mooie losse pendel in huis of een open hanglamp boven je eettafel? Deze decoratieve bulbs maken de vintage look helemaal compleet. Mix and Match zoveel je maar wilt met elk armatuur met E27 fitting. Via de Bluetooth App bedien je maximaal 10 bulbs.

Nog meer voordelen met de hue bridge

Wil je je hele huis voorzien van duurzame en slimme LED verlichting van Philips Hue? Dan is het toch handig de Hue Bridge aan te schaffen. Het is bijvoorbeeld mogelijk timers en lichtschema's in te stellen en je verlichting ook buitenshuis te bedienen.