Slimme Philips Hue verlichting voor je badkamer

Slimme Philips Hue verlichting voor je badkamer

De slimme LED verlichtingstechnologie van Philips Hue is nu ook beschikbaar voor de badkamer. Afhankelijk van het moment van de dag, jouw mood en activiteiten kun je de sfeer in de badkamer met één klik aanpassen.

Badkamerlampen met White Ambiance verlichting

De dimbare Philips Hue badkamerverlichting is voorzien van Philips Hue White Ambiance verlichting en biedt standaard vier vitaliserende lichtinstellingen:

  • Koel daglicht om opgewerkt te beginnen aan je dag
  • Helder wit licht om je ochtendritueel nauwkeurig te doorlopen
  • Warm wit licht om je favoriete tijdschrift te lezen in bad
  • Zacht warm licht voor ultieme ontspanning

Badkamerlampen met White and Color Ambiance verlichting

De dimbare Philips Hue badkamerverlichting is voorzien van Philips Hue White and Color Ambiance verlichting en biedt standaard naast de vier vitaliserende lichtinstellingen ook:

  • Keuze uit 50.000 tinten witlicht
  • Keuze uit 16 miljoen kleuren licht

Bediening

De badkamerverlichting van Philips Hue is eenvoudig te bedienen. De verlichting is direct uit de verpakking te bevestigen en te gebruiken. Ook de meegeleverde Philips Hue dimmer is direct gebruiksklaar. Met de dimmer zet je de verlichting met één klik aan of uit, switch je eenvoudig van scene en dim je de Hue badkamerlampen soepel tot de gewenste lichtsterkte. De dimmer werkt geheel draadloos (op batterijen) en kan desgewenst in plaats van een bestaande schakelaar aan de wand bevestigt worden.

Tevens is de badkamerverlichting te bedienen via je telefoon of tablet met de speciale Hue app. Deze app heeft dezelfde functionaliteiten als de Hue dimmer. Met de dimmer of de Philips app kun je dus eenvoudig de verlichting aan- of uitzetten, de lichtkleur- en intensiteit aanpassen en soepel draadloos dimmen. Zo creëer je altijd de juiste sfeer in de badkamer.

IP44 – Spatwaterdicht

De Philips Hue badkamerverlichting is speciaal ontworpen voor het gebruik in vochtige ruimtes en is uitvoerig getest op waterbestendigheid. Alle armaturen hebben een IP-waarde van 44 en zijn dus spatwaterdicht.

Soorten Philips Hue badkamerverlichting

Philips Hue badkamer inbouwspots

Deze Philips Hue badkamer inbouwspots hebben een strakke, moderne uitstraling dankzij de chrome kleur en zijn uitgerust met LED licht. Hierdoor zijn de inbouwspots zeer energiezuinig en hebben ze een lange levensduur.

Philips Hue badkamer spiegelverlichting

Voor het aanbrengen van make-up of het nauwkeurig trimmen van je baard is goede verlichting belangrijk. De Philips Hue spiegellampen ondersteunen je hierbij. Kies voor iedere activiteit zelf de ideale lichtkleur- en intensiteit.

Philips Hue badkamer wandlamp met spiegel

De slimme wandlamp met spiegel van Philips Hue is dé uitkomst voor in de badkamer. Dankzij de vier standaard lichtscenes bepaal je eenvoudig welke lichtinstelling bij jouw mood en activiteiten past. Sta je ’s ochtends nog een beetje slaperig je tanden te poetsen? Stel de wandlamp met spiegel dan in op zacht warm licht. Wil je make-up aanbrengen zonder schaduwen? Kies dan voor een van de fellere lichtscenes.

Philips Hue badkamer spotlamp

De Philips Hue spotlamp is dé sfeermaker in de badkamer. Vanzelfsprekend is deze lamp ook eenvoudig te bedienen met de meegeleverde dimmer of met de Philips Hue app. Tip van onze verlichting experts: koppel de badkamer spotlamp aan een Philips Hue bewegingssensor. Het licht gaat dan automatisch aan zodra je de badkamer binnenkomt.

Koppeling met Philips Hue Bridge voor nog meer mogelijkheden

Zoals eerder benoemd is de slimme badkamerverlichting eenvoudig te bedienen met de Philips Hue app of de meegeleverde dimmer. Een koppeling met een Philips Hue Bridge is dus niet noodzakelijk maar brengt wel veel voordelen en handige functionaliteiten met zich mee. Deze zetten we graag voor je op een rijtje:

  • Met de Philips Hue app of dimmer kun je maximaal 10 lampen bedienen. De koppeling met een Bridge zorgt ervoor dat je tot wel 50 Hue lampen draadloos kunt bedienen. Zo kun je bijvoorbeeld de verlichting in de badkamer, in de woonkamer en je buitenverlichting gemakkelijk bedienen.
  • Dankzij de Philips Hue Bridge kun je Hue accessoires koppelen aan je slimme verlichting. Je maakt het jezelf nog gemakkelijker door de lampen te koppelen aan bijvoorbeeld een bewegingssensor of Smart-knop.
  • Maak lichtplannen en stel tijdschakelingen in.
  • Bedien je lampen overal ter wereld, zelfs als je niet thuis bent. Zo maak je jouw huis slimmer én veiliger.
  • Stel met behulp met GPS in dat je Hue verlichting aangaat zodra je thuis komt.