Philips Hue Outdoor Sensor

Vorig jaar lanceerde Signify de eerste Philips Hue Outdoor Collectie. Eindelijk konden we de slimme verlichting van Hue ook buitenshuis gebruiken. Vooral de prikspots met miljoenen kleuren verlichting waren in trek. Deze maand breidt de Outdoor familie uit met onder andere een superhandige bewegingssensor, de Philips Hue Outdoor Sensor.

Automatische in- en uitschakeling van verlichting

De Philips Hue Outdoor Bewegingssensor is uiteraard speciaal gemaakt voor buitenshuis; hij is waterbestendig (IP54) en werkt draadloos, op batterijen. Deze sensor zorgt voor veiligheid én gemak. Bij thuiskomst of verwelkoming van (ongewenste) gasten kun je automatisch je lampen laten inschakelen. Ook je Hue binnenverlichting als je wilt! Verder kun je aangeven dat de verlichting automatisch uitschakelt zodra het licht wordt. Via de Philips Hue App bedien je je Hue lampen helemaal op jouw manier. Je hebt altijd een Hue Bridge nodig om je verlichting via tablet of smartphone te bedienen. De bedieningsmogelijkheden met stem (via Google Assistant) ontwikkelen zich ook steeds verder.

Draadloze installatie

De buitensensor is eenvoudig zelf te installeren en is volledig draadloos. Haal de sensor uit de verpakking, stel hem in via de App en plaats hem waar je maar wilt. Op een vlakke muur (bijvoorbeeld bij je voordeur, achterdeur of garage) óf in de binnen- of buitenhoek van een muur of pilaar. Hiertoe zijn de installatieonderdelen meegeleverd. De Hue Outdoor Sensor heeft een bereik van ongeveer 12 meter.

Andere nieuwe Outdoor lampen

Naast de Outdoor Sensor zijn er nieuwe lantaarns van Calla inclusief Philips Hue White and Color Ambiance verlichting, fraaie wandlampen en handige Flood Lights. Hieronder vind je de allernieuwste Hue Outdoor lampen, die vanaf deze week leverbaar zijn: