Cashback op een Philips Hue starterspakket

Philips Hue is de definitie van slimme verlichting. Breng je huis tot leven met een handige starterspack, bestaande uit Hue LED lampen, een Hue Bridge en een draadloze dimmer. Je hebt hiermee direct alles in huis om de meest sfeervolle en duurzame verlichting te creëren die je overal ter wereld via je te telefoon kunt bedienen. Alleen deze maand profiteer je van een aantrekkelijke cashback korting, oplopend tot €25!

Philips Hue: Slimme verlichting met onbegrensde mogelijkheden

Met een starterspakket kun je alle mogelijkheden van de slimme verlichting van Philips Hue direct benutten. Je hebt de lichtbediening helemaal in eigen hand en kunt elke kamer de juiste sfeer en kleur geven. Draai de Philips Hue lichtbronnen in jouw armaturen en ontdek direct alle verlichtingsmogelijkheden zoals gepersonaliseerde lichtscenes, synchronisatie met muziek of het instellen van timers.

De slimme verlichting van Philips Hue brengt nog veel meer voordelen met zich mee, deze zetten we graag voor je op een rijtje:

Kleurrijk licht
Transformeer je huis met veel verschillende lichtkleuren- en tinten en creëer de juiste sfeer op ieder moment. Helder wit licht tijdens het (thuis) werken, warm sfeerlicht bij een diner, gekleurd licht op een feest. Kortom, verander je woonkamer in een filmzaal of dansvloer en breng de inrichting van je huis tot leven.

Standaard lichtroutines volgen jouw natuurlijke bioritme
Licht heeft een positieve invloed op ons humeur. Ervaar het gemak en de aangename sfeer van vier standaardlichtrecepten, speciaal voor je dagelijkse activiteiten: Energie en Concentratie, Lezen en Ontspannen. De tee scènes met koele kleuren, Energie en Concentratie, helpen je 's ochtends op weg en houden je scherp. De warmere scènes Lezen en Ontspannen zijn perfect voor het lezen van een boek en om te ontspannen na een drukke dag.

Soepel dimmen zonder storingen
Philips Hue staat bekend om de allerbeste dimbare LED verlichting. Zowel de gekleurde verlichting als de witverlichting kunnen volledig worden gedimd, van zeer helder tot subtiele nachtverlichting. De lichtintensiteit bepaal jij helemaal zelf! En dat zonder installatie, zonder kabels en snoeren! Kies de perfecte tint en helderheid voor elk moment, altijd zonder storingen! Je dimt je lamp natuurlijk eenvoudig via de app of met de Hue dimmer uit het starterspakket.

De Hue bridge

De bijgeleverde Hue bridge is het hart van je Hue systeem en biedt jou nog meer innovatieve verlichtingsmogelijkheden.

  • Dankzij de Hue Bridge kun je tot wel 50 lampen en Hue accessoires bedienen.
  • Er zijn veel handige Hue accessoires, zoals een bewegingssensor, die je eenvoudig kunt koppelen aan de Brigde.
  • Maak lichtplannen en stel tijdsschakelingen in. Zo kun je de Hue verlichting in je slaapkamer gebruiken als ‘wake-up light’ waarbij de verlichting steeds feller wordt. Of stel in dat de verlichting aangaat zodra het buiten donker wordt.
  • Bedien je lampen waar ter wereld je ook bent. Zelfs op vakantie kun je de verlichting op ieder gewenst moment in- en uitschakelen. Zo houd je ongewenste gasten buiten!
  • Schakel de gps-functie in zodat de verlichting aangaat zodra je thuiskomt. Zo kom je nooit meer in het donker thuis.

Koop nu een Philips Hue starterspakket en krijg tot €25 cashback

Meedoen is eenvoudig!

Stap 1: Koop één van deze vier Philips Hue starterkits en bewaar het aankoopbewijs.
Stap 2: Ga naar www.meethue.com/actie en klik op 'Claim hier je cashback'.
Stap 3: Vul het inschrijfformulier in en upload een kopie van je aankoopbewijs.