0item(s)

Je hebt geen producten in je winkelmandje.

Het is begonnen, bekijk onze Hot Deals!

Product was successfully added to your shopping cart.

Wij zijn gek op de botanische interieurstijl! De stoere, natuurlijke materialen in combinatie met groene accenten en planten geven je huis een haast tropische uitstraling. Maar wat voor verlichting gebruik je in een botanisch interieur? Wij helpen je hier graag bij!

Lees meer >>
10 jul. 2020 08:27:59 door Karlijn Botanisch, Good & Mojo, Meer dan licht

Waar moet je op letten als je aan de slag gaat met het verlichten van je tuin? In deze blog vind je handige tips & tricks en leer je hoe je met de verlichting van Philips MyGarden jouw tuin functioneel en sfeervol verlicht.

Lees meer >>
30 apr. 2020 10:20:10 door Karlijn Philips, MyGarden, Philips LED verlichting Meer dan licht

De zon van overdag laadt moeiteloos en snel buitenverlichting op die de warme zomeravonden na zonsondergang sfeervol verlichten. Lees hieronder vijf redenen om te kiezen voor solar verlichting.

Lees meer >>
6 apr. 2020 12:31:00 door Karlijn Solar, Meer dan licht

Je hebt een nieuwe wandlamp gekocht en wil deze graag meteen ophangen. Maar hoe monteer je een wandlamp eigenlijk? En op welke hoogte moet de lamp hangen? In deze blog leggen we stap voor stap uit hoe je een wandlamp monteert.

Lees meer >>
11 feb. 2020 14:25:32 door Karlijn Montage, Meer dan licht

IP staat voor Ingress Protection en bestaat uit twee cijfers. Het eerste cijfer geeft de bescherming weer tegen vaste delen zoals stof en zand. Het tweede cijfer geeft de bescherming weer tegen vloeibare stoffen (vocht).

Lees meer >>
13 feb. 2019 15:48:43 door Wendy IP-waarden, Meer dan licht

Na de bloedmaan van vannacht is vandaag het Blue Monday. De meest deprimerende dag van het jaar, volgens een Britse psycholoog.

Lees meer >>
21 jan. 2019 13:21:06 door Wendy Meer dan licht