0item(s)

Je hebt geen producten in je winkelmandje.

Het is begonnen, bekijk onze Hot Deals!

Product was successfully added to your shopping cart.

Waar moet je op letten als je aan de slag gaat met het verlichten van je tuin? In deze blog vind je handige tips & tricks en leer je hoe je met de verlichting van Philips MyGarden jouw tuin functioneel en sfeervol verlicht.

Lees meer >>
30 apr. 2020 10:20:10 door Karlijn Philips, MyGarden, Philips LED verlichting Meer dan licht

De hoeveelheid die je kan besparen op energiekosten hangt af van de energiebron die je vervangt met een LED lamp. Gemiddeld kun je 50% besparen op energieverbruik- en kosten wanneer je overstapt op LED verlichting. Deze energiebesparing kan bij bepaalde producten zelfs oplopen tot 70%!

Lees meer >>
20 jan. 2020 13:21:09 door Karlijn LED, LED verlichting

In het oerwoud aan LED lampen, vind je bulbs in verschillende lichtkleuren, ofwel kleurtemperaturen. Wij bedoelen hier de kleur die de lichtbron uitstraalt. Deze kan variëren van koel wit tot warm wit. De kleurtemperatuur wordt aangegeven in Kelvin (K). Hoe hoger de kleurtemperatuur, hoe 'killer' het licht.

Lees meer >>
23 jan. 2019 10:18:44 door Wendy LED, Kleurtemperatuur, Kelvin, LED verlichting

Steeds meer mensen kiezen voor LED verlichting. Goed voor milieu en portemonnee. De besparingen op energie en onderhoud zorgen ervoor dat investeringen snel worden terugverdiend. De huidige LED lampen kunnen de meeste halogeenlampen, gloeilampen en spaarlampen vervangen. Dat is goed nieuws!

Lees meer >>
15 jan. 2019 14:56:14 door Wendy LED, Lichtbronnen, LED verlichting