Blog

Interieurtrends van 2023, de 7 woontrends voor volgend jaar Interieurtrends van 2023, de 7 woontrends voor volgend jaar

Welke trends van 2022 blijven hangen of krijgen een update? En welke gloednieuwe trends worden populair komend jaar? Ben jij al nieuwsgierig? Ontdek snel de 7 interieurtrends die we voor je hebben verzameld!

Lees meer >
5 redenen om voor solar verlichting te kiezen 5 redenen om voor solar verlichting te kiezen

De zon van overdag laadt moeiteloos en snel buitenverlichting op die de warme zomeravonden na zonsondergang sfeervol verlichten.

Lees meer >
3 tips voor het verlichten van je badkamer 3 tips voor het verlichten van je badkamer

De badkamer is een ruimte waar je de dag begint en ook afsluit, voor elk moment van de dag is andere verlichting nodig. Maar hoe pak je dit aan?

Lees meer >
Dé trend van nu: Multipendels Dé trend van nu: Multipendels

Een Multipendel is perfect om zowel kleine als grote ruimtes mee te verlichten. Wil je weten wat voor soort multipendels er zijn? Lees snel verder!

Lees meer >
Eindeloos genieten met de mooiste buitenverlichting Eindeloos genieten met de mooiste buitenverlichting

Goede verlichting in je tuin bestaat niet alleen uit basisverlichting maar is ook een sfeermaker. Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Lees meer >
Vijf verlichtingstrends van 2022 Vijf verlichtingstrends van 2022

De vijf verlichtingstrends van 2022 die je echt niet mag missen. Wil jij weten welke lamp je echt in huis moet hebben? Lees dan snel verder.

Lees meer >
Dit moet je weten over het nieuwe energielabel voor verlichting Dit moet je weten over het nieuwe energielabel voor verlichting

Dit moet je weten over het nieuwe energielabel voor verlichting. Lees snel verder.

Lees meer >
Het verlichten van je tuin met Philips myGarden buitenverlichting Het verlichten van je tuin met Philips myGarden buitenverlichting

Waar moet je op letten als je aan de slag gaat met het verlichten van je tuin? In deze blog vind je handige tips & tricks en leer je hoe je met de verlichting van Philips myGarden jouw tuin functioneel en sfeervol verlicht.

Lees meer >
Wat is kleurtemperatuur? Wat is kleurtemperatuur?

De term kleur kennen we en de term temperatuur kennen we. Maar wat is kleurtemperatuur bij licht nou precies? In deze blog leggen we uit wat de verschillende kleurtemperaturen zijn en wat voor effect deze op jou kunnen hebben.

Lees meer >
Tips voor verlichting in de slaapkamer Tips voor verlichting in de slaapkamer

De slaapkamer is een plek om te ontspannen en tot rust te komen. In deze blog leggen we je uit hoe je met verlichting een fijne sfeer in de slaap kamer creëert en hoe je deze ruimte optimaal verlicht.

Lees meer >
Verlichting in een botanisch interieur Verlichting in een botanisch interieur

Wij zijn gek op de botanische interieurstijl! De stoere, natuurlijke materialen in combinatie met groene accenten en planten geven je huis een haast tropische uitstraling. Maar wat voor verlichting gebruik je in een botanisch interieur? Wij helpen je hier graag bij!

Lees meer >
Waarom zou je moeten overstappen naar LED verlichting? Waarom zou je moeten overstappen naar LED verlichting?

De hoeveelheid die je kan besparen op energiekosten hangt af van de energiebron die je vervangt met een LED lamp. Gemiddeld kun je 50% besparen op energieverbruik- en kosten wanneer je overstapt op LED verlichting. Deze energiebesparing kan bij bepaalde producten zelfs oplopen tot 70%!

Lees meer >