0item(s)

Je hebt geen producten in je winkelmandje.

Product was successfully added to your shopping cart.

Wij zijn gek op de botanische interieurstijl! De stoere, natuurlijke materialen in combinatie met groene accenten en planten geven je huis een haast tropische uitstraling. Maar wat voor verlichting gebruik je in een botanisch interieur? Wij helpen je hier graag bij!

Lees meer >>
10 jul. 2020 08:27:59 door Karlijn Botanisch, Good & Mojo, Meer dan licht,

Waar moet je op letten als je aan de slag gaat met het verlichten van je tuin? In deze blog vind je handige tips & tricks en leer je hoe je met de verlichting van Philips MyGarden jouw tuin functioneel en sfeervol verlicht.

Lees meer >>
30 apr. 2020 10:20:10 door Karlijn Philips, MyGarden, Philips, LED verlichting, Meer dan licht,

De zon van overdag laadt moeiteloos en snel buitenverlichting op die de warme zomeravonden na zonsondergang sfeervol verlichten. Lees hieronder vijf redenen om te kiezen voor solar verlichting.

Lees meer >>
6 apr. 2020 12:31:00 door Karlijn Solar, Meer dan licht,

Je hebt een nieuwe wandlamp gekocht en wil deze graag meteen ophangen. Maar hoe monteer je een wandlamp eigenlijk? En op welke hoogte moet de lamp hangen? In deze blog leggen we stap voor stap uit hoe je een wandlamp monteert.

Lees meer >>
11 feb. 2020 14:25:32 door Karlijn Montage, Meer dan licht,

De hoeveelheid die je kan besparen op energiekosten hangt af van de energiebron die je vervangt met een LED lamp. Gemiddeld kun je 50% besparen op energieverbruik- en kosten wanneer je overstapt op LED verlichting. Deze energiebesparing kan bij bepaalde producten zelfs oplopen tot 70%!

Lees meer >>
20 jan. 2020 13:21:09 door Karlijn LED, LED verlichting,

De slimme LED verlichtingstechnologie van Philips Hue is nu ook beschikbaar voor de badkamer. Afhankelijk van het moment van de dag, jouw mood en activiteiten kun je de sfeer in de badkamer met één klik aanpassen.

Lees meer >>
24 dec. 2019 08:22:36 door Karlijn Philips, Hue, Smart verlichting, Badkamer, Philips Hue,

Breng je huis tot leven met een handige starterspack, bestaande uit Hue LED lampen, een Hue Bridge en een draadloze dimmer. Alleen deze maand profiteer je van een aantrekkelijke cashback korting, oplopend tot €25!

Lees meer >>
10 dec. 2019 14:37:29 door Karlijn Philips, Hue, Smart verlichting, Philips Hue,

Vorige maand kon je al kennis maken met deel 1 van de allernieuwste Philips Hue Collectie. Nu is het tijd voor Vintage verlichting met Bluetooth-technologie. In één beweging sfeervolle herfstverlichting, in welk armatuur je ook wilt.

Lees meer >>
12 sep. 2019 15:00:00 door Wendy Philips, Hue, Smart verlichting, Philips Hue,

Vanaf vandaag presenteren wij met trots het eerste deel van de allernieuwste Philips Hue Collectie! Instappen in Philips Hue kan vanaf nu eenvoudig met één enkele lamp dankzij de allernieuwste Bluetooth-technologie. Je hebt geen Bridge of ander schakelmateriaal nodig om slimme verlichting in je huis toe te passen. Slechts één lichtbron en een speciale Hue App doen het werk.

Lees meer >>
30 aug. 2019 15:00:00 door Wendy Philips, Hue, Smart verlichting, Philips Hue,

IP staat voor Ingress Protection en bestaat uit twee cijfers. Het eerste cijfer geeft de bescherming weer tegen vaste delen zoals stof en zand. Het tweede cijfer geeft de bescherming weer tegen vloeibare stoffen (vocht).

Lees meer >>
13 feb. 2019 15:48:43 door Wendy IP-waarden, Meer dan licht,