0item(s)

Je hebt geen producten in je winkelmandje.

Product was successfully added to your shopping cart.

De slimme LED verlichtingstechnologie van Philips Hue is nu ook beschikbaar voor de badkamer. Afhankelijk van het moment van de dag, jouw mood en activiteiten kun je de sfeer in de badkamer met één klik aanpassen.

Lees meer >>
24 dec. 2019 09:22:36 door Karlijn Philips, Hue, Smart verlichting, Badkamer, Philips Hue,

Breng je huis tot leven met een handige starterspack, bestaande uit Hue LED lampen, een Hue Bridge en een draadloze dimmer. Alleen deze maand profiteer je van een aantrekkelijke cashback korting, oplopend tot €25!

Lees meer >>
10 dec. 2019 15:37:29 door Karlijn Philips, Hue, Smart verlichting, Philips Hue,

Vorige maand kon je al kennis maken met deel 1 van de allernieuwste Philips Hue Collectie. Nu is het tijd voor Vintage verlichting met Bluetooth-technologie. In één beweging sfeervolle herfstverlichting, in welk armatuur je ook wilt.

Lees meer >>
12 sep. 2019 17:00:00 door Wendy Philips, Hue, Smart verlichting, Philips Hue,

Vanaf vandaag presenteren wij met trots het eerste deel van de allernieuwste Philips Hue Collectie! Instappen in Philips Hue kan vanaf nu eenvoudig met één enkele lamp dankzij de allernieuwste Bluetooth-technologie. Je hebt geen Bridge of ander schakelmateriaal nodig om slimme verlichting in je huis toe te passen. Slechts één lichtbron en een speciale Hue App doen het werk.

Lees meer >>
30 aug. 2019 17:00:00 door Wendy Philips, Hue, Smart verlichting, Philips Hue,

IP staat voor Ingress Protection en bestaat uit twee cijfers. Het eerste cijfer geeft de bescherming weer tegen vaste delen zoals stof en zand. Het tweede cijfer geeft de bescherming weer tegen vloeibare stoffen (vocht).

Lees meer >>
13 feb. 2019 16:48:43 door Wendy IP-waarden, Meer dan licht,

Vorig jaar lanceerde Signify de eerste Philips Hue Outdoor Collectie. Eindelijk konden we de slimme verlichting van Hue ook buitenshuis gebruiken. Vooral de prikspots met miljoenen kleuren verlichting waren in trek. Deze maand breidt de Outdoor familie uit met onder andere een superhandige bewegingssensor, de Philips Hue Outdoor Sensor.

Lees meer >>
5 feb. 2019 16:15:33 door Wendy Philips, Hue, Smart verlichting, Philips Hue,

In het oerwoud aan LED lampen, vind je bulbs in verschillende lichtkleuren, ofwel kleurtemperaturen. Wij bedoelen hier de kleur die de lichtbron uitstraalt. Deze kan variëren van koel wit tot warm wit. De kleurtemperatuur wordt aangegeven in Kelvin (K). Hoe hoger de kleurtemperatuur, hoe 'killer' het licht.

Lees meer >>
23 jan. 2019 11:18:44 door Wendy LED, Kleurtemperatuur, Kelvin, LED verlichting,

Na de bloedmaan van vannacht is vandaag het Blue Monday. De meest deprimerende dag van het jaar, volgens een Britse psycholoog.

Lees meer >>
21 jan. 2019 14:21:06 door Wendy Meer dan licht,

Steeds meer mensen kiezen voor LED verlichting. Goed voor milieu en portemonnee. De besparingen op energie en onderhoud zorgen ervoor dat investeringen snel worden terugverdiend. De huidige LED lampen kunnen de meeste halogeenlampen, gloeilampen en spaarlampen vervangen. Dat is goed nieuws!

Lees meer >>
15 jan. 2019 15:56:14 door Wendy LED, Lichtbronnen, LED verlichting,

Het monteren van verlichting kan wel eens tot frustratie leiden. Philips denkt met je mee! Dankzij het gepatenteerde ClickFIX systeem, kun je je Philips lamp zelf gemakkelijk en zonder enige hulp installeren.

Lees meer >>
31 dec. 2018 11:08:50 door Marc Philips, ClickFIX, Philips,