0item(s)

Je hebt geen producten in je winkelmandje.

UPDATE 1 maart: Je kunt nog steeds online bij ons bestellen en we komen je pakketje ook gewoon bij je thuis bezorgen. Lees meer »

Product was successfully added to your shopping cart.

Je hebt een nieuwe wandlamp gekocht en wil deze graag meteen ophangen. Maar hoe monteer je een wandlamp eigenlijk? En op welke hoogte moet de lamp hangen? In deze blog leggen we stap voor stap uit hoe je een wandlamp monteert.

Lees meer >>
11 feb. 2020 14:25:32 door Karlijn Montage, Meer dan licht,

De hoeveelheid die je kan besparen op energiekosten hangt af van de energiebron die je vervangt met een LED lamp. Gemiddeld kun je 50% besparen op energieverbruik- en kosten wanneer je overstapt op LED verlichting. Deze energiebesparing kan bij bepaalde producten zelfs oplopen tot 70%!

Lees meer >>
20 jan. 2020 13:21:09 door Karlijn LED, LED verlichting,

De slimme LED verlichtingstechnologie van Philips Hue is nu ook beschikbaar voor de badkamer. Afhankelijk van het moment van de dag, jouw mood en activiteiten kun je de sfeer in de badkamer met één klik aanpassen.

Lees meer >>
24 dec. 2019 08:22:36 door Karlijn Philips, Hue, Smart verlichting, Badkamer, Philips Hue,

Breng je huis tot leven met een handige starterspack, bestaande uit Hue LED lampen, een Hue Bridge en een draadloze dimmer. Alleen deze maand profiteer je van een aantrekkelijke cashback korting, oplopend tot €25!

Lees meer >>
10 dec. 2019 14:37:29 door Karlijn Philips, Hue, Smart verlichting, Philips Hue,

Vorige maand kon je al kennis maken met deel 1 van de allernieuwste Philips Hue Collectie. Nu is het tijd voor Vintage verlichting met Bluetooth-technologie. In één beweging sfeervolle herfstverlichting, in welk armatuur je ook wilt.

Lees meer >>
12 sep. 2019 15:00:00 door Wendy Philips, Hue, Smart verlichting, Philips Hue,

Vanaf vandaag presenteren wij met trots het eerste deel van de allernieuwste Philips Hue Collectie! Instappen in Philips Hue kan vanaf nu eenvoudig met één enkele lamp dankzij de allernieuwste Bluetooth-technologie. Je hebt geen Bridge of ander schakelmateriaal nodig om slimme verlichting in je huis toe te passen. Slechts één lichtbron en een speciale Hue App doen het werk.

Lees meer >>
30 aug. 2019 15:00:00 door Wendy Philips, Hue, Smart verlichting, Philips Hue,

IP staat voor Ingress Protection en bestaat uit twee cijfers. Het eerste cijfer geeft de bescherming weer tegen vaste delen zoals stof en zand. Het tweede cijfer geeft de bescherming weer tegen vloeibare stoffen (vocht).

Lees meer >>
13 feb. 2019 15:48:43 door Wendy IP-waarden, Meer dan licht,

Vorig jaar lanceerde Signify de eerste Philips Hue Outdoor Collectie. Eindelijk konden we de slimme verlichting van Hue ook buitenshuis gebruiken. Vooral de prikspots met miljoenen kleuren verlichting waren in trek. Deze maand breidt de Outdoor familie uit met onder andere een superhandige bewegingssensor, de Philips Hue Outdoor Sensor.

Lees meer >>
5 feb. 2019 15:15:33 door Wendy Philips, Hue, Smart verlichting, Philips Hue,

In het oerwoud aan LED lampen, vind je bulbs in verschillende lichtkleuren, ofwel kleurtemperaturen. Wij bedoelen hier de kleur die de lichtbron uitstraalt. Deze kan variëren van koel wit tot warm wit. De kleurtemperatuur wordt aangegeven in Kelvin (K). Hoe hoger de kleurtemperatuur, hoe 'killer' het licht.

Lees meer >>
23 jan. 2019 10:18:44 door Wendy LED, Kleurtemperatuur, Kelvin, LED verlichting,

Na de bloedmaan van vannacht is vandaag het Blue Monday. De meest deprimerende dag van het jaar, volgens een Britse psycholoog.

Lees meer >>
21 jan. 2019 13:21:06 door Wendy Meer dan licht,