LED verlichting

LED verlichting

LED lampen en LED verlichting zijn de meeste energiezuinige keuzes bij de zoektocht naar nieuwe verlichting. De aanschaf van LED verlichting verdien je vaak binnen een paar jaar alweer terug. LED lampen staan bekend om hun duurzaamheid: een laag energieverbruik, lange levensduur en lage warmteontwikkeling. Ook niet onbelangrijk: met LED verlichting kun je tot wel 90% op energiekosten besparen!

Verschillende soorten LED verlichting

LED verlichting fel en ongezellig? Niets in minder waar! Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten LED verlichting verkrijgbaar die zorgen voor sfeervolle verlichting. Dim to warm lampen zijn dimbaar tot sfeervol warm licht. Step dimming lampen zijn soepel dimbaar zonder een externe dimmer. Ook zijn er tegenwoordige schitterende LED filament lichtbronnen verkrijgbaar. Deze lampen hebben een retro look dankzij het opvallend kooldraad en geven een zacht, warm licht.

Lampen met LED verlichting

In ons uitgebreid verlichtingsassortiment vind je veel verschillende soorten LED verlichting. Met de losse lichtbronnen maak je iedere lamp energiezuiniger en duurzamer. Ook zijn er een hoop lampen verkrijgbaar die beschikken over geïntegreerde LED verlichting: van vloerlampen tot inbouwspots. Bij Meerdanlicht.nl vind je alles om gemakkelijk over te stappen op milieuvriendelijke LED verlichting!

Slimme LED lampen

De ontwikkeling van LED technologie staat niet stil! Zo zijn er ook slimme LED lampen verkrijgbaar van bijvoorbeeld WiZ en Philips Hue. Deze slimme lampen zijn eenvoudig via je telefoon of tablet te bedienen. Via een app schakel je het licht in of uit, dim je het licht soepel zonder storingen en verander je gemakkelijk de lichtkleur- of temperatuur. Er zijn zelfs slimme LED lampen verkrijgbaar die 16 miljoen verschillende kleuren en 50.000 verschillende wittinten kunnen geven!

Filteren

25 - 48 van 876"

Oplopend sorteren
per pagina

Deel jouw foto & win!

Ook trots op jouw aankoop? Deel dan je foto met ons en maak kans op € 50,- shoptegoed.

Doe mee via Instagram met de #meerdanlicht, via Facebook of mail naar info@meerdanlicht.nl.